Toch, wie de laatste weken de crypto koersen volgt, zal zelfs met al deze info en wetenschap niet direct een gat in de lucht springen. Want het is al ´rood´ wat de klok slaat. Echter: stierenmarkten groot en klein, langdurig of kort, ontstaan altijd uit pessimisme. Beleggers zien het niet meer zitten, worden wanhopig, ongeduldig en een aantal geeft er dan ook de brui aan. Dat moment valt meestal samen met het feit dat alle verkopers al verkocht hebben. Het volume op de beurzen zakt in elkaar en daar zitten we dan met z´n allen, met nogal wat nieuwkomers in de markt in zak en as. Wachtend, als op Godot.

Het is niet dat we u beslist moed willen geven om vol te houden – de Cryptonieuwsbrief is geen crypto-adviesdienst maar brengt het nieuws over crypto en blockchain zoals het komt. Positief zowel als negatief. Wil bijvoorbeeld het genoemde S2F Bitcoin Model nog valabel blijven, dan zou BTC nu wel heel snel, heel hard moeten stijgen. Zo niet wordt de prognose, voor de eerste keer sinds 2009, door de realiteit tegengesproken en is het waarschijnlijk over and out voor dit Model.

Die broodnodige stijging van de bitcoin koers – die meestal de andere koersen meetrekt, zowel naar boven als naar beneden – wordt nu ook door een prominent analist voorspeld. Zijn prognose is gebaseerd op de dollar koers en het momentum van de bitcoin koers… (Wordt vervolgd op www.cryptonieuwsbrief.nl)

Deel dit artikel met je vrienden...

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.