(uit Cryptonieuwsbrief.nl, elke dag gratis het belangrijkste crypto/blockchain nieuws in uw mailbox, check it out!)

Makkelijk en snel 200+ cryptocurrencies kopen met Ideal? Maak nu een gratis account aan bij Coinmerce en krijg je eerste € 10,- cadeau!  

 

Beste Cryptonieuwsbrief.nl lezer,

´De cryptomarkt is nerveus – weer eens. Het is the same old song of eerder: term. FUD. Fear, uncertainty and doubt. Angst, onzekerheid en twijfel. Is het ooit anders geweest…´ Aldus sprak Zara… pardon: ome Joost in de Cryptonieuwsbrief van gisteren. Het nieuws over deze ongerustheid in de cryptowereld, heeft ondertussen zelfs de ´gewone´ wereld bereikt:

Halen ze, ´we´ (want ome Joost identificeert zich met passie, bevlogenheid met de cryptowereld, om eens wat nieuws te vertellen…) eens ´n keertje het dagdagelijkse euh nieuws… Dan is ´t met een forse daling van bitcoin et al. Steevast! Maar toch, ook niet altijd. 

Want dit is dan weer erg positief. Dezelfde krant BTW: 

´Volgens marktonderzoeker Multiscope hebben zo’n 1,9 miljoen Nederlanders geld in cryptovaluta gestoken. Gemiddeld gaat het om zo’n 8 procent van het vrije vermogen van de groep dat in digitale valuta zit. Mannen hebben in doorsnee iets meer van hun vermogen in crypto’s zitten dan vrouwen. De meeste investeerders zitten er voor de langere termijn in. Zij hebben geen concreet bedrag of waardestijging in gedachte waarvoor zij de munten zouden willen verkopen´.

Ha! Dat lijkt er al beter op, toch?!

Zou de mate van FUD nu variëren naargelang de leeftijd van de bitcoin beleggers? Jongere mensen minder angst inboezemen dat de cryptokoersen al langer zoveel omlaag gaan, dan ouderen misschien? Ik zeg maar wat. Trouwens, hoe zit dat eigenlijk met de leeftijd van cryptobeleggers? De verhouding cryptobezit tussen jong en oud ook? 

Wel, dit is precies waar Didi Taihuttu een antwoord op geeft, toont zelfs:

 

Centrale banken zouden bitcoin moeten aanhouden!! Vinden u verondersteld en ik zeker. Maar een van de meest prestigieuze universiteiten op de aardkloot, en die wordt hier ´the temple of the established economic order’ genoemd, vindt dat ook. De tempel van de gevestigde economische orde! Hoe conservatief kun je dan wel zijn? Harvard is trouwens een van de zeven bekende tempels ´Offering Online Blockchain, Cryptocurrency and FinTech Education´… Right on!

PlanB van het op-het-nippertje-van-écht-niet-meer-valabel-zijn S2F, Stock-to-Flow Bitcoin Model, dat nochtans onze beste leidraad is voor de toekomst van BTC: ´On How Current BTC HODLers Will Lay the Foundation for The Next Bitcoin Bull Run´

FTX Japan, een van de vele vestigingen van de in bankroet procedure zittende FTX, zal misschien al in december het afhalen door klanten toelaten? Het lijkt anders erg onwaarschijnlijk hoor…

JPMorgan Chase, de Amerikaanse bankgigant die al eerder de JPM coin maakte (liet maken), wenst nu een eigen wallet. Om crypto te kopen, verkopen, aanhouden, jawel, al wordt niet aangegeven welke precies. Met de hoogst originele naam J.P. Morgan Wallet. Je moet er maar opkomen! De directie of toch minstens de hoogste topman, CEO Jamie Dimon sprak en spreekt zich nochtans publiek uit tegen all things crypto. Vreemd, maar het trademark voor zo´n digitale portefeuille is nochtans aangevraagd en toegekend. 

Allemaal redelijk positief toch, right? Wrong.

Helaas, het kan de meerderheid-der-cryptobeleggers niet troosten:

Cryptomunten zoeken nieuwe dieptepunten op… Verdedigde bitcoin, BTC niet zo lang geleden nog de $20.000. Dat werd vervolgens $19.000, $18.000 en $17.000. Nu moeten we het $16.000 niveau vandaag al loslaten, af en aan. Ik weet niet of u het ook merkt maar hier lijkt (?!) een bepaalde trend in te zitten…

Grayscale Investment probeert de onrust op sociale en andere media te sussen met het publiceren van wat het precies aanhoudt. Zoals – slik – 635.000 bitcoins. Dat zou in totaal voor zo´n 10 miljard dollar aan diverse munten zijn, voornamelijk BTC. Elke trust is als een aparte entiteit gescheiden van het moederbedrijf, dixit Grijsschaal, alles is aanwezig en niet in enig gevaar. Ook wordt netjes de intrinsieke waarde van elke munt gegeven. Zo kun je de Bitcoin Trust al kopen aan $9.300. Met 45,8 procent reductie op de huidige koers! Die bedraagt op moment van schrijven $16.078. Alleen: wie doet het, wie durft…?

Een record korting! Zo bestaan er nog records: de verkopen door de mijners, die vanzelf ook altijd bitcoins bezitten (ze zitten aan de bron!) halen een 6-jaarlijks hoogtepunt.

Allemaal records maar niet één dat een cryptobelegger kan smaken, want het zijn diepterecords!

(wordt vervolgd via www.cryptonieuwsbrief.nl)

Deel dit artikel met je vrienden...

Related Articles

TikTok NEw hout
Trending

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.