bitcoin11

Volgens de burgemeester van Miami, Francis Suarez, komt elke inwoner van Miami met een digitale wallet in aanmerking voor een Bitcoin-dividend. Suarez zei in een interview op 11 november dat ze de allereerste stad in Amerika worden die Bitcoin-opbrengst als dividend rechtstreeks aan zijn inwoners geeft. In augustus bracht Citycoins de MiamiCoin-cryptocurrency uit.

Deze draagt bij aan het financieren van gemeentelijke projecten door opbrengst te genereren. Opbrengsten van meer dan $ 21 miljoen zijn door staking MiamiCoin voor de stad gegenereerd. Op basis van opdrachten van stadsfunctionarissen zet de reservewallet MiamiCoin-stortingen om in USD. Als de opbrengsten in dat tempo doorgaan, is het mogelijk dat ze de belastingbehoeften van de stad volledig kunnen dekken, gaf Suarez aan.

Waarom mensen niet gewoon minder belasten? Om in aanmerking te komen voor de gratis BTC, hoeven bewoners echter geen MiamiCoin te bezitten. Suarez zei dat ze digitale wallets zullen maken voor hun bewoners. En van de opbrengst van MiamiCoin gaan ze de bewoners Bitcoin rechtstreeks geven. Het uiteindelijke doel was om Bitcoin in handen van steeds meer mensen te krijgen, gaf de burgemeester van Miami aan.

Suarez is een van de grootste voorstanders van Bitcoin, wat lokale wetgevers betreft. Suarez en de burgemeester van New York, Eric Adams, kondigden vorige week aan dat ze hun volgende salaris in Bitcoin zouden accepteren. Jane Castor, de burgemeester van Tampa Bay, Florida, evenaarde hun belofte snel. Burgemeester Suarez kondigde in februari plannen aan om van de stad Miami een belangrijke cryptocurrency-hub te maken door de meest vooruitstrevende cryptowetten uit te vaardigen.

De Bitcoin-conferentie van dit jaar werd, zoals het hoort onder de gegeven omstandigheden, in Miami gehouden. En het trok het grootste publiek in de geschiedenis van het jaarlijkse evenement. De prijs van Miami Coin steeg, volgens Coingecko, met 18% naar een dagelijks hoogtepunt van $ 0,02369489, na de aankondiging van Suarez.

Deel dit artikel met je vrienden...

1 gedachte over “Gratis Bitcoin voor inwoners van Miami uit winst op city coin”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending