Wel enkele uren lang gaf CoinMarketCap.com een bitcoin koers aan van bovenstaand fenomenaal bedrag. Ook ETH was even meer dan 9 miljard dollar waard, een onvoorstelbare prijs uiteraard. De oorzaak was een ´glitch´, technische uitschuiver van het systeem, die de leverancier van koersen trof. Plots waren alle cryptobeleggers schatrijk, al was het alleen maar in theorie.´“How did it feel to be a trillionaire for a couple hours?” the site, which is owned by crypto exchange Binance, said in a follow-up tweet.´ Niemand die er profijt van kon halen, jammer genoeg, want op alle cryptobeurzen stonden wel degelijk de reële koersen. 

Waar je wel profijt van kunt halen, je voordeel mee doen, is alle dagen de Cryptonieuwsbrief lezen. Daar steek je nog ´ns wat van op! Kort en bondig, om op de hoogte te blijven van de interessantste zaken en gebeurtenissen in de crypto/blockchain wereld. En ´t is nog eens gratis ook: www.cryptonieuwsbrief.nl. Reeds 5000 Nederlanders en Belgen gingen u voor…

Deel dit artikel met je vrienden...

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.