(ABM-Crypto) Dogecoin is de meest gezochte cryptomunt in de Verenigde Staten, gevolgd door bitcoin en ethereum. Dat blijkt uit data van Google Trends en een onderzoek van The Advisor Coach, dat onderzoek deed naar de zoekgeschiedenis van de verschillende cryptomunten.

Uit het onderzoek blijkt dat in maar liefst 23 Amerikaanse Staten Dogecoin de munt is waar Amerikanen het meest op zoeken. De interesse in de munt kan deels verklaard worden door Tesla-baas Elon Musk, die veelvuldig over deze cryptomunt tweette.

Bitcoin is de meest gezochte cryptomunt in 10 Amerikaanse staten, gevolgd door ethereum in 8 staten. 

Opvallend is volgens The Advisor Coach dat Shiba Inu de meest gezochte cryptomunt is in 7 staten, waaronder Californië, New York, Texas en Nevada. De munt werd populair nadat de prijs met 14.000.000 procent steeg in de afgelopen 15 maanden.

Lithium is dan weer de meest populaire munt in Pennsylvania, terwijl Cardano de meest populaire cryptomunt is in Colorado.

“Deze studie biedt een ongekend inzicht in waar deze investeringen vandaan komen in de VS, waarbij Dogecoin de bitcoin overtreft als de meest populaire cryptocurrency op het internet. Met meer dan 6.500 wereldwijd beschikbare cryptocurrencies, is het fascinerend om te zien dat cryptomunten die misschien niet de meest waardevolle zijn, toch het meest gezochte zijn”, aldus The Advisor Coach.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Trending

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.