Eindelijk krijgt deze onfrisse, bedenkelijke Zaak (SEC versus Ripple, dat in 2013 XRP zou verkocht hebben als niet geregistreerd effekt – non-registered security) openbaarheid. Op Amerikaanse televisie (FOX Business Network), in kranten (New York Post) en op internetsites (Procoinnews.com). Overal worden pertinente vragen gesteld over de zeer bedenkelijke gang van zaken binnen de SEC, Securities and Exchange Commission. 

Belangrijk hoor, want het gebeurt niet alle dagen dat de SEC (opgericht in 1934 om de belangen van beleggers te beschermen!) aangeklaagd wordt. Dit is wel de Commissie die probeert zeggenschap te verkrijgen over de hele cryptowereld; dat zijn, jawel, alle blockchains en alle duizenden munten en tokens. Spotlights op deze onfrisse zaak, dus puik! Daarom wordt de rechtszaak tegen Ripple en twee executives persoonlijk, gestart in december 2020, binnen de gemeenschap ook wel het Proces van de Eeuw genoemd. Read all about it! www.cryptonieuwsbrief.nl   

Deel dit artikel met je vrienden...

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.