(ABM-Crypto) Het Nederlandse handelsplatform voor cryptovaluta Bitvavo is vanaf maart dit jaar de nieuwe partner van de KNVB. Dit maakte de KNVB maandag bekend.

Met de samenwerking, die tenminste tot en met 2024 duurt, willen beide partijen in de toekomst de mogelijkheden van digitale innovatie onderzoeken voor de voetbalwereld en Nederland verder bekend maken met het veilig kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta.

Door het tekenen van de overeenkomst is met Bitvavo, naast ING, Nike, KPN, Albert Heijn en Nederlandse Loterij, de zesde en laatste toppositie in de sponsorstrategie van de KNVB ingevuld.

“Deze samenwerking vergroot onze zichtbaarheid als marktleider in Nederland en past in onze ambitie om het grootste platform te worden van Europa. We zijn trots op het partnerschap met de KNVB en dragen graag bij aan het succes en de innovatiekracht van het Nederlandse voetbal in deze digitale wereld”, lichtte Bitvavo het sponsorschap toe.

Bitvavo is gelanceerd in 2018 in Amsterdam en heeft inmiddels meer dan 1 miljoen Nederlandse gebruikers. Bitvavo is geregistreerd als digitale valuta exchange bij De Nederlandsche Bank. 

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending