(ABM-Crypto) Club Brugge  gaat in zee met de Amerikaanse NFT-marktplaats Simba en lanceert eind dit seizoen ‘Club Moments’. Dit maakte de Belgische voetbalclub donderdag bekend.

Digitalisering is belangrijk binnen Club Brugge. Met Blox was Club de eerste Belgische voetbalclub met een Crypto-exchange partner en in het verlengde hiervan is een nieuwe blockchain partner een logische volgende stap, vindt de club.

Via ‘Club Moments’ kan iemand eigenaar worden van een uniek Club Brugge-object, “gaande van dé foto van de winnende kampioenschapstreffer over een video van Club Media House of een quote van Ruud Vormer”. 

Op termijn kan deze technologie ons ook helpen om tickets of andere producten te koop aan te bieden, het loyalty programma van de club uit te breiden of in-game aankopen te doen, aldus Club Brugge.

“Club is er van overtuigd dat fanbeleving in een snel veranderende digitale wereld cruciaal is. We geloven ook dat de snelheid, transparantie en mogelijkheden van blockchain een blijvende factor zullen zijn in de creatieve industrie, de contentwereld en de fanbeleving. Daarom lanceren we binnenkort onze eigen NFT-marktplaats.”

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
twitter3
Trending