Ho Ho Ho! ´´Bitcoin is de échte revolutie´´, dixit Nayib Bukele Ortez en als iemand zich een ware revolutionair mag noemen dan is het wel deze president van El Salvador. Als eerste bewindvoerder ter wereld die het aandurfde zijn land aan te voeren, mee te nemen als voortrekker in de evolutie van geld. Als er iemand tot Man van het Jaar bekroond zou moeten worden dan wel hij!

´“What has been called by international organizations as “The Bitcoin Experiment”, is nothing more than the world watching how mass adoption changes a country’s economyIf it’s for the good, it’s game over for FIAT. El Salvador is the spark that ignites the real revolution,” Bukele stated in a Tweet yesterday.´ 

My kind of guy, wanneer ik hoor dat hij met de verdiende bitcoins 20 scholen en een dierenkliniek laat bouwen. Dat er middels geothermische energie van ´s lands vulkanen (zuiver ecologisch dus) bitcoin gemijnd wordt. Dat-ie elke serieuze dip in de BTC koers koopt met het staatsfonds van El Salvador. Dat hij een obligatie gaat uitgeven in bitcoin voor 1 miljard dollar en met de opbrengst Bitcoin City gaat oprichten, een stad waar geen belastingen geheven worden. TOP zeg ik dan!

Wat ik nog meer zeg vind je in de dagelijkse, gratis Cryptonieuwsbrief. Read all about it! 5000 Nederlanders en Belgen gingen u voor dus…?

Deel dit artikel met je vrienden...

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.