We volgden de hoorzitting omtrent cryptoregulering in het Amerikaanse Congress, het wetgevende orgaan in de VS, dat zetelt in het Capitool te Washington DC, en bestaat uit het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Op YouTube was zelfs een live streaming te zien, en er werden heel interessante zaken besproken en verteld. Getuigenis vanwege Ms. Alesia Haaschief financial officer of Coinbase Global Inc, the biggest U.S. crypto exchange: ´´Crypto has moved past it´s initial investment phase, and we are now in the long expected utility phase of this ecosystem´´.

Nou, dat kan tellen, me dunkt! Het is ook deze dame die het aantal cryptobezitters in de wereld geteld heeft. Waarschijnlijk niet handmatig en in persoon, maar het aantal is wel volstrekt geloofwaardig: met 220 miljoen zijn we nu met z´n allen. Toch al behoorlijk indrukwekkend, nietwaar, want het vertegenwoordigt maar liefst 2,7 procent van de wereldbevolking! En dat aantal groeit dan nog als kool. Kijk, dit soort zaken verneem je als lezer van de dagelijkse Cryptonieuwsbrief. Buiten nog het dagdagelijkse crypto/blockchain nieuws, en de nodige duiding in het licht van The Big Picture. Proberen? Want ´t is nog ´ns gratis ook: www.cryptonieuwsbrief.nl

Deel dit artikel met je vrienden...

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.