(ABM-Crypto) Bitcoin is door de weerstand op 57.700 dollar geschoten, maar handelt daar inmiddels weer onder.

Als bitcoin weer weet terug te veren boven de 58.000 dollar, en daar lijkt het volgens Analist Aayush Jindal op, is de volgende weerstand die geslecht moet worden, die op 58.500 dollar en de belangrijkste weerstand is in de buurt van de 59.000 dollar. Als die weerstand sneuvelt kan bitcoin door naar de 60.000 dollar.

Analist Jindal zegt in een bijdrage op Cryptonews.com dat hij op korte termijn een versnelling voorziet. Datzelfde geldt voor de meeste grote altcoins, meent de analist.

Zo schoot Ethereum door de weerstandszonde op 3.600 dollar, tekende Jindal aan.

Volgens data van Coinmarketcap noteert bitcoin donderdag op 57.370 dollar. Ethereum noteert op 3.628 dollar en Ripple op 1,12 dollar. Voor Ripple ligt de weerstand volgens Jindal eerst op 1,15 dollar en dan vervolgens op 1,20 dollar.

Door: ABM Crypto News
Onderdeel van ABM Financial News

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Deel dit artikel met je vrienden...

Related Articles

1 gedachte over “Analyse: bitcoin vecht met weerstand”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending

Staak nu je crypto en ontvang tot wel 12% aan rente! 

Lees er meer over bij de volgende aanbieders:

Wil jij investeren in Ethereum, Bitcoin of een andere crypto? Dan raden wij jou onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo aan.