(stukje uit de Cryptonieuwsbrief. Meer gratis lezen? www.cryptonieuwsbrief.nl – check it out! 5000 Nederlanders en Belgen gingen u voor…)

Is het een grapje of is dit retorisch bedoeld – ´Is the allure of cryptocurrency fading?´ Is de aantrekkingskracht van cryptomunten aan ´t vervagen. Tuurlijk, en daarom dat ´s werelds grootste financiële bedrijven er in stappen of al zitten zeker? Maar toch: de San Diego Union-Tribune wijst op de innige verstrengeling van de aandelenbeurzen en de cryptomarkt. Angst in de eerste markt slaat nog meestal over naar de tweede. De kleine beleggers, retail investors zoals verondersteld u en ik zien ´t dan wel minder zitten; de grote investeerders, institutionelen niet hoor. Ach, is het ooit anders geweest? (En dat is wél retorisch bedoeld…) 

Wie beslist wel van een grapje houdt is dan ´Agustín Carstens, the general manager of the Bank of International Settlements´. De BIS oftewel centrale-bank-der-centrale-banken. Wanneer hij volhoudt dat de énige die we mogen vertrouwen in deze oh zo verwarrende tijden zijn…? De centrale banken. Nou, als dát niet om te lachen is; ik in ieder geval schuddebuik, ´k kom haast niet meer bij! Wat u?   

Deze analyse van vandaag kan al hoop bieden misschien: ´Bitcoin is bearish, but close to breaking above a bullish formation 1/19/22´. Een flinke opwaartse beweging  van BTC is mogelijk indien de koers boven de $41,850/$42,670 raakt. Op moment van schrijven, deze donderdag rond de middag, is dat zo´n $42.000. 

Deel dit artikel met je vrienden...

Gerelateerde berichten
TIKTOK

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

Bullrun 2024 van start 

Dat vieren wij, 10 euro gratis in jouw account bij een succesvolle registratie.