In de nasleep van een marktbrede rally geleid door Bitcoin (BTC), steeg de prijs van Solana’s oorspronkelijke SOL-coin op 25 oktober. De totale waarde vergrendeld (TVL) op Solana bereikte hierbij recordhoogtes en de prijs van SOL zag een veelbelovende technische opstelling.

Marktbrede rally veroorzaakt door Bitcoin

SOL bereikte een intraday-hoogtepunt van ongeveer $ 214 waarbij het met meer dan 6% steeg. De afgelopen week is de prijs van SOL iets meer dan 35% gestegen. Zo is het dichter bij zijn recordhoogte van ongeveer $ 222, begin september, gekomen. De aanloop van Bitcoin naar zijn nieuwe recordhoogte van $ 67.000 vorige week, leidde ertoe dat de totale cryptomarktkapitalisatie de $ 2,5 biljoen passeerde.

Dit is een nieuwe mijlpaal voor de cryptocurrency. SOL werd hierdoor geholpen en omhooggeduwd. Rivaliserende cryptocurrencies Ether (ETH) en Cardano’s ADA sprongen zo ook de afgelopen week met respectievelijk meer dan 10% en 1%.

Recordhoogte voor Solana TVL

Volgens de gegevens aggregator service, DeFi Llama, verscheen de SOL-prijsrally ook toen de TVL van alle gedecentraliseerde financieringsprojecten (DeFi) gebouwd op de Solana-blockchain een nieuw record bereikte van $ 13,53 miljard. Sabre is het meest dominante DeFi-project op de Solana-blockchain.

Het is een geautomatiseerd market maker-protocol (AMM) waarmee Solana-gebruikers en -applicaties efficiënt kunnen handelen tussen stabiele activaparen en opbrengsten kunnen verdienen door liquiditeit aan het platform te verschaffen. Op het moment van publicatie bedroeg de bijdrage aan de Solana-liquiditeitspool $ 2,05 miljard. Er zijn ondertussen nog vier andere DeFi-projecten met een TVL van meer dan $ 1 miljard, namelijk Raydium ($ 1,91 miljard), Sunny ($ 1,73 miljard), Serum ($ 1,69 miljard) en Marinade Finance ($ 1,63 miljard).

Na de voltooiing van zijn “Ignition” -hackathon op 18 oktober, verklaarde Solana ook dat het meer DeFi-projecten aan zijn lijst zou toevoegen. Voor het gebruik van deze applicaties, om transactiekosten te betalen, moeten gebruikers SOL-tokens hebben. Zo wordt het vooruitzicht van de hogere vraag van het token in de toekomst vergroot.

Technische gegevens over SOL prijs

De laatste prijsrally van SOL kwam als onderdeel van een uitbraak uit wat lijkt op een bullish vlag. De technische vooruitzichten zouden de SOL naar niveaus kunnen sturen die gelijk zijn aan de maximale afstand tussen de bovenste en onderste trendlijn van de vlag rond $ 85, eerder gemeld door Cointelegraph.

Zo, door $ 85 toe te voegen aan het breakout-niveau rond $ 158, is het vlagprijsdoel van SOL $ 243 U, dus bijna $ 250. Een hertest van de bovenste trendlijn van de vlag als ondersteuning, zou ondertussen het risico lopen de bullish setup ongeldig te maken.

Deel dit artikel met je vrienden...

1 gedachte over “3 redenen waarom de SOL-prijs in zeven dagen met 35% is gestegen, Solana is terug op $ 200”

  1. Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending